En sorlig och tung vecka har passerat

4. nov, 2021

Vi har tvingats ta farväl av två av våra fina gårdshundar. Åldern har tagit ut sin rätt.

Vår fantastiska Paco uppnådde en ålder av 16 år och 7 månader vilket vi är oerhört tacksamma över och att det dessutom var vi som fick äran att dela hans liv. Ord räcker inte till att beskriva denna underbara hund med sin otroliga personlighet.

Även Doris har lämnat oss efter 14 år. Doris är efter vår stamtik Maja och från vår fjärde kull. Hon är född här på gården och ända sedan hon tog sitt första andetag har hon varit en del av vårt liv. Hon har genom åren gett oss två kullar och är mor till vår Gloria och Iris. Med Doris har det alltid varit glädje och aldrig en ledsam stund då hon med sin positiva energi fyllt våra liv med många oförglömliga minnen. 

Sorgen och saknaden är stor men många är de fina minnen vi har kvar. 

Det sägs att ovan molnen är himlen alltid blå

Men det kan var svårt att tro när man inte ser den

Och det sägs att efter regnet kommer solen fram igen

Men det hjälper sällan de som har blivit våta

Allting kan gå itu

Men ett hjärta kan gå i tusen bitar

Säger du att du är min vän

Så är du också det

Dela den här sidan

❤ PACO ❤ 2005-03-31--2021-10-25❤

4. nov, 2021

💔Hjärtat har gått i tusen bitar💔

Tack fantastiska Paco för att du berikat våra liv med din närvaro, saknaden är enorm. Sov gott älskade fina Paco💔 En på miljonen med din underbara och givmilda personlighet💔 Livet kommer aldrig mer att bli detsamma utan dig 💔

❤ Doris ❤ 2007-11-14--2021-10-25❤

4. nov, 2021

Doris vår fantastiska gårdshund har stilla fått somna in efter ett långt och innehållsrik liv, åldern har tagit ut sin rätt. Med sin vänliga och positiva inställning kommer hon att vara oerhört saknad. ❤ Älskade Doris ❤

Oktober och hösten är här

11. okt, 2021

Nu har det hunnit gå över ett halvår sedan senaste inlägget. Mycket har hänt, den 20 maj föddes Nellies först kull, ett härligt gäng bestående av fyra hanar och en tik. Vid det här laget har alla flyttat och hunnit bo in sig hos sina nya familjer. 

Sommaren har avlöpt med mycket fokus på hundträning och den 24 juli var vi i Karlstad, där Cilla startade för första gången i eftersöksgrenar. Hon klarade det med bravur och är verkligen en arbetsvillig hund som älskar att få aktiveras. 

Vi har även hunnit med att delta på några hundutställningar där både Nellie och Stina har erhållit mycket bra omdömen.Det är väldigt trevligt att hundutställningarna har kommit igång så smått i efterdyningarna av pandemin och möjligheterna till både trevliga hundmöten och att få träffa likasinnade känns berikande. Som tur har det varit utomhusutställningar vilket gjort att man kunnat hålla avstånd. 

Vår gamleman fyllde för några veckor sedan 16 och ett halvt år, dock börjar ålder ta ut sin rätt, men så länge han får vara pigg och rörlig hänger han med.

Vi har så smått börjat planera för kommande kullar. Planen är att Lotta och Nellie förväntas få valpar 2022. Vi håller på att bekanta oss med de tilltänkta hanarna och försöker skaffa oss en så mångsidig bild av dem som det bara går. Det känns tryggare när man har möjligheten att få träffa dem vid ett flertal tillfällen i olika miljöer.

Paco 16 år (2021-03-31)

10. apr, 2021

Ord är överflödiga, vi är så tacksamma över varje dag vi får möjlighet att spendera med vår fantastiska Paco.

Ord är överflödiga, vi är så tacksamma över varje dag vi får möjlighet att spendera med vår fantastiska Paco.