Valpar födda 6 oktober, redo att flytta hemifrån från 1 december 2023

X-kullen

Xerox letar sitt för alltid hem.

Valpar efter Lotta och Scooby födda 6 oktober, 2 hanar och 1 tik. 


Vid intresse ring: 070-7752071

Se föräldrar nedan

Mastrells Lotta

Mastrells Lotta SE49723/2017

HD A  Index 111

Utställd ÖKL Excellent och CK

PLL fri


Lotta är en pigg och alert tik som älskar uppmärksamhet, vill gärna ha koll på läget. Hon är kommunikativ och kontaktsökande, älskar att vara nära och sover gärna under täcket. Lika gärna som att vara ute och fånga möss o sork lika gärna myser hon i soffan ihop med människoflocken. För mer info och bilder om Lotta se även hennes egen flik under våra hundar.


Kullens Index 110


Inavelsgrad 0,0%

Leonberget`z Golden Legend

Leonberget`z Golden Legend SE32081/2016

HD A Index 110

SE UCH (svensk utställningschampion)

PLL fri 


Scooby som han kallas har ett fantastiskt temperament och lynne, social och uppför sig väl mot både människor och hundar och är väldigt följsam. Mild i sättet men är en god vakthund. Bor i hus tillsammans med sin tre år yngre son. Scooby har en underbar personlighet.

Ingen av hundarna har benägenhet att jaga annat än sork och råttor. I skog och mark vistas de lösa och avviker inte från sin människoflock.

 

Vi har valt Scooby till Lotta eftersom vi tror att de kompletterar varandra väl, både utseendemässigt men även i temperamentet, bägge är kontaktsökande och vill vara till lags. Vi tror att Lottas pigga och aktiva personlighet matchar Scoobys lugna och stabila sätt, vilket vi hoppas ska ge trevliga, pigga och vakna gårdshundar som är uppmärksamma och sociala. Valparna från denna kombination ser fram emot någon form av träning eller aktivering exv. agility, rallylydnad, barn hunt eller nosework.


Vid intresse av valp från vår kennel, kontakta oss gärna i god tid innan ni planerar att skaffa valp.

Vi förbehåller oss fri prövningsrätt att välja hem till våra valpar.

Dela den här sidan