Kull 2 Robban och Nellie 

Vi har parat Nellie med Robban och hoppas på valpar v.6 med leverans v.14. Vår förhoppning är att de kompletterar varandra väl. Robban är en mycket trevlig hane med utmärkt temperament som vi träffat vid ett flertal tillfällen. Nu hoppas vi på trevliga familjehundar.

SE UCH, EE CH, LT CH Maendeleo Bussiga Set

SE18722/2018


HD A Index 116

PLL fri

BPH


Robban som han kallas för har ett mycket trevligt temperament och lynne, social och trevlig mot både människor och hundar.  Älskar uppmärksamhet och att sitta i knäet. Bor på gård med flera andra hanhundar i varierande åldrar samt hästar. Går lös på gården ihop med dom andra. Visar inget intresse för jakt för något annat än möss och liknande.


HD Index för kullen är 115

Inavelsgrad 0,2 %
SE UCH Mastrells Nellie SE12324/2019


HD A (A+A) Index 114

PLL fri

2 CACIB 1 NORDIC CERT samt (Reserv Cert i Finland)

Nellie är en pigg och alert tik som älskar uppmärksamhet och är alltid med på noterna och är den första att hänga på om det är någon aktivitet på gång. Hon är kommunikativ och kontaktsökande, älskar att vara nära och sover gärna under täcket. Lika gärna som att vara ute och fånga möss o sork lika gärna myser hon i soffan ihop med människoflocken. För mer info och bilder om Nellie se även hennes egen flik under våra hundar.


Ingen av hundarna har benägenhet att jaga annat än sork och råttor. I skog och mark kan de vistas de lösa och avviker inte från sin människoflock några längre stunder.

Vi har valt Robban till Nellie eftersom vi tror att de kompletterar varandra väl, både utseendemässigt men även i temperamentet, bägge är kontaktsökande och vill vara till lags. Vi hoppas på trevliga, pigga och vakna gårdshundar som är uppmärksamma och sociala. Valparna från denna kombination ser fram emot någon form av träning eller aktivering exv. agility, rallylydnad, barn hunt eller nosework.Planer 2024


Kull 1  Linus och Mia

Vi har parat Mia med Linus och hoppas på valpar v.4 med leverans v.12. Vår förhoppning är att de kompletterar varandra väl. Linus är en mycket trevlig hane med utmärkt temperament som vi träffat vid ett flertal tillfällen. Nu hoppas vi på trevliga familjehundar.Björkils Dagobert SE21157/2017


HD A Index 105
PLL fri
Utställd ÖKL Excellent, CK, R-cert

Dagobert som kallas för Linus har ett mycket trevligt temperament och lynne, social och trevlig mot både människor och hundar. Bor på gård med flera andra hanhundar i varierande åldrar samt hästar. Går lös på gården ihop med dom andra. Visar inget intresse för jakt på något annat än möss och liknande.

HD Index för kullen är 110

Inavelsgrad 3,1%

Miamirakel SE55201/2020


HD A Index 114

PLL fri

Utställd ÖKL med Excellent, CK, R-Cert


Mia är en mild och kontaktsökande tik. Hon älskar att sitta i knäet och vill väldigt gärna vara nära. Favoritsysselsättningen utomhus är att gräva och hålla rent efter möss och sork.


Ingen av hundarna har benägenhet att jaga annat än sork och råttor. I skog och mark vistas de lösa och avviker inte från sin människoflock.

Vi har valt Linus till MIa eftersom vi tror att de kompletterar varandra väl, både utseendemässigt men även i temperamentet, bägge är kontaktsökande och vill vara till lags. Vi hoppas på trevliga, pigga och vakna gårdshundar som är uppmärksamma och sociala. Valparna från denna kombination ser fram emot någon form av träning eller aktivering exv. agility, rallylydnad, barn hunt eller nosework.

Dela den här sidan