Vårdagjämning

20. mar, 2021

Idag är det vårdagjämning och dagarna blir ljusare framöver. Snön har sedan en tid tillbaka försvunnit och vi har haft några tillfällen med riktigt varma temperaturer, dock har det senaste tiden varit några minusgrader. Pandemin fortsätter och livet står på paus, självklart ska man följa de restriktioner som Folkhälsomyndigheten ger. Vi har det rätt bra, arbetar hemifrån och håller oss hemma så mycket vi kan. Till och med affären har hemleverans av varor vilket är en helt suverän service. 

Hera har valpat och det blev 3 hanar och 2 tikar, hon är en fantastisk mor som tar väl hand om sina små. De är snart fem veckor så de äter både vanlig hundmat och diar sin mor. Alla växer och utvecklas som de ska. 

Vi har även parat Nellie under v.11 och hoppas nu på valpar på valpar v. 20. Det ska bli så spännande då det är Nellies första kull.

Paco har uppnått en aktningsvärd ålder och fyller 16 år den 31 mars som vi naturligtvis kommer att fira. Hör inte mycket, synes är nedsatt men förhållandevis pigg och allert. Han har alltid haft god kondition och varit oerhört smidigt så vi hoppas på ytterligare tid med denna fantastiska hund.

Håll i och håll ut samt ta hand om varandra.

Dela den här sidan