Valparna 6 dagar

29. sep, 2019

Dela den här sidan

Valpar födda 23 september

29. sep, 2019

I måndags kväll föddes Hera och Linus valpar efter en utdragen öppningsfas och lång väntan. Valpningen gick bra och som den fantastiska mor Hera är tog hon genast hand om de små på bästa sätt. Tre stycken små liv blev det och både mor och barn mår bra.

Var tar tiden vägen

8. maj, 2019

Helgen som gick bjöd på härligt väder avseende uteliv för valparna. Nu är det full fart hela dagarna, de äter fyra gånger per dag och rastas och även vakentiden och aktivitetsnivån har ökat betydligt. Dagarna bara flyger iväg och man hinner inte med allt som man tänkt sig, det där med att uppdatera hemsidan till exempel men här kommer i alla fall några bilder ifrån helgen. De fick även klorna klippta och avmaskade för tredje gången.

Idag är det dags för veterinärbesikting med vaccination och chipmärkning, det blir även dags att åka bil för första gången. Nu är det bara några få dagar kvar att njuta av tiden med valparna så det gäller att passa på att "gosa" med dem. Till helgen flyttar de till sina "nya" familjer som säkert har väntat på sin nya familjemedlem. En del av dem får en lång hemresa denna gång.

Härligt uteliv

8. maj, 2019

Uppfostran

8. maj, 2019

Mor Gloria lär valparna vett och etikett

Mor Gloria lär valparna vett och etikett