Otto

19. apr, 2019

Dela den här sidan

Hungriga valpar

19. apr, 2019

Valparna 3 veckor

7. apr, 2019

Tiden går fort och valparna har redan passerat 3 veckor. I helgen har de både blivit avmaskade och fått klorna klippta vilket inte var några som helst problem. Nu försöker de ställa sig upp på vingliga ben, ibland lyckas det men oftast ramlar de omkull. De börjar även upptäcka varandra och nu blir man fast vid valplådan väldigt länge. Dock sover och äter de mest och de vakna stunderna är inte speciellt långa. De skulle även fotograferas i helgen så vi försökte passa in en vaken stund och det blev väl över tvåhundra kort varav de som nu ligger på bloggen idag var de enda som inte blev suddiga. Blir så trött, hade kommit åt knappen på kameran för automatzoomning och stängt av den. Tyckte det verkade lite konstigt då korten togs men eftersom det gäller att vara snabb då valpar är svåra att fånga på kort knäppte jag bara på. Fort och fel, ingen bra kombo. Så alla ensamkort blev suddiga därför blir det ingen uppdatering idag på dem. Valparna har ialla fall fått sina namn på O. Oden, Ottilia, Olle och Otto.

Helgen har bjudit på strålande sol och härligt vårväder så hela lördagen tillbringade vi ute och röjde, alla de vuxna hundarna var med ute hela dagen så på kvällskvisten somnade de gott i soffan vilket även de tvåbenta gjorde. Frisk luft i stora mängder tar på krafterna. I veckan som gick var vi även till veterinären med ett gäng hundar, vi försöker synkronisera in alla till samma tid och denna gången var de fem hundar som fick vaccination. Gloria fick stanna hemma och får sin vaccination i samband med veterinärbesiktningen av valparna och Lotta var i höglöp så hon fick också bli hemma.

Vi hoppas alla haft lika fint helgväder som det varit i Hangelösa och håll tillgodo med de tio bilder vi lagt upp i bloggen som inte blev suddiga. 

Valparna börjar upptäcka livet utanför valplådan

7. apr, 2019

Mjölkbaren

7. apr, 2019