Valparna har flyttat

4. dec, 2019

Valparna har flyttat till sina nya familjer och börjar sakta men säkert att anpassa sig till sina nya miljöer. Den 20 november var vi och veterinärbesiktade vilken gick alldeles utmärkt och de fick både chip och vaccination. Därefter blev de hämtade den 22 och 23 november

Dela den här sidan

Valparna snart 8 veckor

17. nov, 2019

Imorgon är valparna 8 veckor vilken innebär att de snart är dags för dem att lämna oss för sina nya familjer. Men först är det dags för veterinärbesikting på onsdag. Då blir de undersökta, vaccinerade och chippade och får åka bil för första gången. 

I helgen har det äntligen varit uppehåll och vindstilla, tidigare har det i stort sett blåst mycket varenda dag men endast kortare utevistelser. Nu fick de vara ute längre stunder ihop med mor Hera, mormor Gloria, syster Nellie samt gammelfarbror Paco. Det är verkligen intressant att se vilka roller de äldre hundarna tar på sig när de ska "vakta" valparna. Det var mycket spring i benen och de försökte springa ut i åkern som inte är tillåtet. Gloria var direkt framme och "informerade" om ordningsreglerna, dock hade hon svårt att parera ystra och energifyllda valpar med mycket spring i benen. Och inte är det lätt att ta kort på valpar som ständigt är i rörelse men några kort bjuder vi på. Massor av frisk luft gjorde de små trötta och de somnade så sött i bädden i köket efter de kom in.

Utelek

17. nov, 2019

Mycket att nosa på, det luktar höst

Mycket att nosa på, det luktar höst

Nellie håller koll på småsyskonen

17. nov, 2019

Samvaro över generationsgränserna

17. nov, 2019

Nellie med lillasyster Polly Pop under övervakning av mormor Gloria medan mamma Hera tar lite ledigt

Nellie med lillasyster Polly Pop under övervakning av mormor Gloria medan mamma Hera tar lite ledigt