Valparna 6 veckor

8. apr, 2018

Valparnas utveckling går fort. Idag har det hänt mycket spännande, först kom dotterns kompisar på besök vilket var perfekt för att valparna skulle få träffa många på en och samma gång. Valparna tyckte det var superkul och fick både leka och busa samt vila i olika famnar. Alla valparna var lika positiva till sina nya kompisar. Men självklart blir man trött av att träna socialisering med ett helt gäng så de passade även på att sova en stund medan gänget fikade. 

Valparna fick även för första gången vara ute längre än ett par minuter, vilket innebar tid till att nosa och upptäcka nya saker. De fick även träffa de "stora" valparna Knut och Lotta dock med kompostgaller emellan då de stora valparnas lek är lite för burdus för de små. Men dragkamp med pinne med mamma och tid att springa runt och bara njuta gavs det också tillfälle till.

Nu hoppas vi på mer härligt vårväder så valparna får möjlighet att vara ute mycket och få frisk luft och röra sig och leka. Nu äter valparna fyra gånger per dag och de äter duktigt samtliga, personligheterna börjar också framträda så smått så de ska bli väldigt intressant att studera dem de närmsta dagarna. Nedan följer en hel hög med bilder eftersom bloggen inte varit uppdaterad på ett tag.

 

Dela den här sidan

Många nya kompisar

8. apr, 2018

Socialiseringsträning

8. apr, 2018

Trötta valpar

8. apr, 2018

Märta

8. apr, 2018